Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان البرز گفت: با سیاست جدید، کلیه پیامک‌های ارسالی سامانه‌های قوه قضائیه به جای شماره، با عنوان adliran خواهد بود. خبرگزاری میزان - مهدی شمسی، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان البرز با بیان اینکه از امروز کلیه پیامک‌های ارسالی از طرف سامانه‌های قضایی با عنوان adliran است، بیان کرد: این موضوع شامل کلیه سامانه‌های قضایی از قبیل ثنا، ابلاغ، نظرسنجی و اطلاع‌رسانی است و پیام‌ها به صورت ماسک و با نام ADLIRAN به دست مخاطبین می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: قبل‌تر به دلیل اینکه شماره‌های پیامکی قوه قضاییه برای مردم ناشناخته بود، شکایات و گزارشات زیادی از ارسال پیامک‌های جعلی دریافت می‌کردیم که موجب کلاهبرداری و دریافت مبالغی از مردم می‌شد.
معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان البرز تصریح کرد: با تغییر حالت نمایش سرشماره‌های پیامکی قوه قضاییه با کلمه ADLIRAN، مردم به پیامک‌های ارسالی از شماره‌های همراه یا شماره‌های عمومی دیگر، توجهی نکنند.   بیشتر بخوانید: هشدار دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز در مورد کلاهبرداری با پیامک جعلی «ثنا»   انتهای پیام/ برچسب ها: اطلاع رسانی پیامک دستگاه قضایی استان البرز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اطلاع رسانی پیامک دستگاه قضایی استان البرز استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!

به گزارش «تابنا:» به نقل از زومیت، بافت معتقد است تصاویر و ویدئوهایی که توسط هوش مصنوعی ساخته می‌شوند، به‌حدی قانع‌کننده هستند که دیگر واقعی یا ساختگی بودن آن‌ها را نمی‌توان به‌آسانی تشخیص داد.

بافت اعلام کرد که کلاهبرداران برای دریافت پول نقد از افراد، یک ویدئو با کمک فناوری دیپ‌فیک از او ساخته بودند. او همچنین مانند سال گذشته هوش مصنوعی را به بمب اتم تشبیه کرد.

سرمایه‌گذار معروف آمریکایی از خطرناک‌ بودن هوش مصنوعی صحبت می‌کند و این در حالی است که بافت قبل از انتشار ChatGPT از پتانسیل هوش مصنوعی تعریف می‌کرد.

مدیرعامل سرشناس برکشر هاتاوی پیش‌تر تأکید کرده بود که در زمینه‌ی فناوری هوش مصنوعی متخصص نیست؛ اما اهمیت آن را هم انکار نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران احتراز داشته باشد
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی